VIDEO: Zátiší jak z Ostrova lebek! Podívejte se do téhle zoo s adventure golfem
Zoo Plasy. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Plasy – Živí tygři, lvi, klokan a další zvířata, k tomu výlet hned po několika koutech světa a navrch minigolf. Takový je zážitkový areál Zoologické zahrady a fantasy golfu v Plasech.

Těžko říci, zda jde spíše o zoologickou zahradu s minigolfem, či parádně udělané hřiště se zvířaty v okolí. Oboje je zajímavým způsobem propojené. A navíc si tu přijdou na své i botanici. Hrát minigolf přitom není povinnost, můžete přijít jen na procházku a prohlídku.

Areál leží hned u hlavního kruhového objezdu v městečku poblíž známého kláštera. Majitelé jej koncipovali jako cestu kolem světa po různých kontinentech, které jsou ponořeny do několika časových období. V areálu najdete i několik desítek zvířat. Kdo tam jezdí delší dobu, může srovnávat. Značně se rozrostla část právě s divokými zvířaty. Obří šelmí hlavou teď například projdete k výběhu černého levharta či dikobraza.

https://www.youtube.com/watch?v=OvbLm-C1Yi8

Mezi nejzajímavější exempláře patří lvi a tygři, a to i ve svých bílých variantách, nosálové, makak červenolící, několik druhů sov či papoušků.

Minigolf budete hrát určitě i několik hodin, proto tomu přizpůsobte svůj časový harmonogram. Prohlídka zoo je potom zhruba na dvě hodinky.

Dospělý zaplatí za vstup 100 korun, děti do 150 centimetrů 70 korun a děti do jednoho metru výšky mají vstup zdarma. Mají zde i zvýhodněné vstupné pro rodiny, seniory či studenty. Minigolf je za doplatek 70 korun.

Během hlavní sezóny od května do konce srpna je otevřeno každý den od 9 do 20 hodin.

Fotogalerie

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru