VIDEO EXKLUZIVNĚ: V sousedním městě se otevře nová rozhledna! Takový z ní budete mít výhled
Výhled z 26metrové věže na město Most. Foto: Sandra Veverková
Výlety

Most – Díky vstřícnosti Sportovní haly Most, která bude provozovat nové 3D bludiště s rozhlednou v parku Šibeník v Mostě, jsme se mohli podívat do dokončovaného areálu. Bude se jmenovat Funpark Most a otevře se slavnostně 28. června.

Nebojte, nepřipravíme vás o překvapení. Ukážeme vám jen pohled jedním směrem. Ten se otevírá na střed města Mostu, hrad Hněvín, krásně je vidět jezero Most. Na druhou stranu dohlédnete přes koruny stromů k Českému středohoří a na zbytek města. Ale to si už určitě zažijete sami.

Bludiště v Mostě je navrženo jako třípatrové s výškou do 10 metrů. Obsahuje 25 rozmanitých lanových překážek a 19 přestupových domečků. Vyhlídková věž má výšku 26 metrů a vede na ni točité schodiště.

„Mám velkou radost, že na Šibeníku vzniklo místo, které smysluplně a hlavně aktivně vyplní volný čas nejen dětem, ale i dospělým. Vytvoříme tím místo pro setkávání lidí všech věkových kategorií v samém srdci parku Šibeníku. Lanový park má oživit město a posílit cestovní ruch a zájem turistů o naše město,” říká primátor města Mostu Jan Paparega.

O velké akci, která se bude v den otevření Funparku konat po celém Šibeníku, jsme psali zde.

Že bude mít nové zábavní centrum v Mostě velký potenciál, si myslí náměstek primátora Marek Hrvol. Píše o tom v článku Ze 3D bludiště chceme udělat turistické lákadlo!

Zajímá vás výše vstupného a otevírací doba? Informujeme v textu Termín otevření mosteckého Funparku se blíží. Známe základní cenu vstupného a otevírací dobu.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=SFGvHw8aQv8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru