Netradiční noční výlet! Poznejte bývalou měsíční krajinu po setmění
Pohled na město Most přes jezero, které zaplnilo vytěžený uhelný lom. Foto: offroadsafari.cz
Výlety

Ústecký kraj – Vydejte se se společností Offroadsafari na výlet, který není určen pro slabé povahy, aneb kdo se bojí, nesmí do… bunkru a na další tajemná a dobrodružná místa.

Čeká vás projížďka lehkým terénem kdysi bývalé měsíční krajiny, prohlédnete si industriální gejzír důlní vody, zastavíte se s průvodcem na magické vyhlídce na zálužskou chemičku s polními hořáky, navštívíte rozvaliny rozbombardovaného kárného tábora a spoustu dalších zajímavých a tajemných míst. Vyjíždí se 15. února od 18 do 21 hodin. 

Výlet si můžete rezervovat na tomto odkazu. Na stránkách offroadsafari.cz se také dozvíte podrobnosti k tomuto, ale i dalším mnoha zajímavým výletům po našem regionu.

Místo srazu

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru