RegioShark při loňské jízdě na nádraží v Louce u Litvínova. Foto: Oldřich Hájek
RegioShark při loňské jízdě na nádraží v Louce u Litvínova. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Ústecký kraj - Podobně jako loni pořádá Doprava Ústeckého kraje ve spolupráci s Českými drahami čtyři mimořádné jízdy moderních motorových jednotek Pesa Link (RegioShark, přezdívaných také pro svůj vzhled jako žralok) na krušnohorskou Moldavu.

Výletníci budou mít ojedinělou možnost dostat se na vrcholky Krušných hor přímým spojem z Ústí nad Labem přes Teplice, Osek a Dubí. Na Moldavě bude i letos právě pro tuto příležitost otevřen vestibul a prostory restaurace tamějšího nádraží. Tento speciální vlak pojede v období pololetních a jarních prázdnin, konkrétně 3., 4., 27. a 28. února 2017. Z Ústí nad Labem hlavního nádraží vyjíždí vždy v 8:24 hod, zpět z Moldavy pak v 15:57.

Pro mimořádné jízdy na Moldavu platí běžný tarif Dopravy Ústeckého kraje i běžný tarif Českých drah. Dá se tedy využít i IN karta ČD, časové jízdenky DÚK a další, pro danou cestu a čas platné jízdní doklady.

Cestu RegioSharkem můžete zkombinovat s běžnou dopravou a využít pro jeden směr motoráček na lince U25 mezi Moldavou, Osekem a Mostem a navazující spoje na lince U24 z Louky u Litvínova do Teplic a Ústí nad Labem nebo autobus 493 z Teplic na Moldavu - na všechny platí integrovaná jízdenka DÚK. Jízdní řády a ceny jízdenek DÚK naleznete na www.dopravuk.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru