Klášterec nad Ohří – Zámek Klášterec nad Ohří, bude mít ve čtvrtek 10. listopadu z technických důvodů zavřeno. Otevřen je jinak celoročně, přístupný veřejnosti není pouze dva týdny na přelomu roku.  

0911zamekklasterec

Ilustrační foto

V zimní sezóně je standardně zámek otevřen od středy do neděle od 9.00 do 15.00 hodin. Od 19. prosince do 4. ledna je pro veřejnost zámek uzavřen.

Kdy se vypravit na zámek Klášterec nad Ohří?

Klášterec nad Ohří – Zámek Klášterec nad Ohří, který je pro veřejnost přístupný celoročně, bude mít ve čtvrtek 10. listopadu z technických důvodů zavřeno. Omezený provoz je v zimní sezóně, úplně zavřeno je kolem Vánoc a nového roku.

V zimní sezóně je standardně zámek otevřen od středy do neděle od 9.00 do 15.00 hodin. Od 19. prosince do 4. ledna je pro veřejnost zámek uzavřen. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru