Ústecký kraj - Ve spolupráci s projektem TRIPPER.cz a Autosalonem Most jsme pro vás na letošní podzim připravili zábavně-poznávací soutěž, ve které můžete na víkend vyhrát nový vůz Hyundai s plnou nádrží, a to hned 3x!

Vybrali jsme proto pět měst v Ústeckém kraji, ve kterých pro vás TRIPPER připravil stopovací hry v duchu honu za pokladem. Vezměte s sebou rodinu, přátele nebo se vydejte do Mostu, Chomutova, Loun, Bíliny a Ústí nad Labem sami. Splňte úkoly, které na vás na připravené trase čekají, a objevte místo pokladu, rozluštěte šifru nebo odhalte fantoma výletu. Za to obdržíte v místním informačním centru (IC) nebo obdobném smluvním místě razítko do herní karty. K účasti ve slosování pak budete potřebovat nasbírat alespoň 3 z celkem 5 razítek. A když to klapne, tak se celý víkend můžete vozit v novém voze Hyundai od Autosalonu Most.

Herní kartu spolu s herní brožurkou si budete moci zakoupit v místních IC nebo objednat online na e-shopu www.trippershop.cz. Na získání jednotlivých razítek máte vždy 14 dní podle předem stanoveného harmonogramu (viz podrobné info o soutěži), během kterých vám v informačním centru nebo jiném výdejním místě daného výletu orazítkují hrací kartu oproti vyluštěnému heslu.

Každá trasa zároveň obsahuje označené místo na soutěžní fotografii, kterou můžete zaslat na facebookový účet projektu @tripper.cz nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Z došlých fotografií budeme každý týden až do skončení celé akce losovat výherce, kteří obdrží herní brožurky TRIPPER dle vlastního výběru.

K účasti v podzimní hře eTRIPPER tedy potřebujete:

  • Dosáhnout věku 15 let a více
  • V prodejním místě (Informační centrum daného města) vyzvednout a vyplnit hrací kartu
  • Získat alespoň 3 razítka z dokončených tras TRIPPER
  • Zaslat fotografii vyplněné hrací karty s minimálně třemi otisky soutěžních razítek do stanoveného termínu na facebookový profil @tripper.cz nebo emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a do předmětu uvést „eTRIPPER 2018“
  • Každý účastník hry může na své jméno vyplnit pouze jednu hrací kartu.

Podrobné informace o soutěži a jejím časovém plánu naleznete na adrese www.tripper.cz/etripper.

Prožijte podzim aktivně a užijte si napětí i zábavu při procházkách po městech Ústeckého kraje.

Hru můžete začít už 22. října na trase v Mostě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru