Most – Ušlechtilá i běžná kočičí plemena od vystavovatelů z Česka i zahraničí jsou během víkendu k vidění na mosteckém zimním stadionu. My mezi domácí zvířata vzali naši 360° kameru, a přinášíme vám tak netradiční pohled na kočičí krasavce.

Celkový pohled na výstavní halu

Na výstavě je k vidění přes 350 koček všemožných barev a velikostí. Po oba dva dny tam máte také možnost pořídit veškeré možné vybavení a zboží pro kočky za výstavní ceny. Zimní stadion je otevřený po oba dva víkendové dny vždy od 9 do 17 hodin.

Vstupné:

  • Dítě 30 Kč
  • Dospělý 60 Kč
  • Rodinné vstupné 150 Kč

Letošní ročník je spojený také se slavnostním představením nového grafického designu obalů steliv značek Mikeš a Benko od firmy Keramost. V rámci této výstavy společnost uvádí na trh novinku v podobě lehčeného hrudkujícího steliva Mikeš Light. Návštěvníci mají možnost nakoupit prémiová steliva za akční ceny, na kole štěstí si mohou vytočit reklamní dárek při nákupu nejméně dvou balení steliv. Dětem se na výstavě líbí obří nafukovací kocour Keramourek.0705kocky

Kolo štěstí u stánku Keramostu

Posuzování kočičích krasavců odbornou porotou

Kočky jsou během víkendu ve výstavních klecích nebo jiných boxech

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru