Chomutov - Již několikátým rokem se ve sklepích Galerie Lurago v Chomutově usadí čerti z Pekelných sklepů ve Žluticích a z Muzea čertů v Úštěku. Jistě tak opět dětem zpestří mikulášské a předvánoční období a připomenou, kde končí zlobivé, ale i ty hodné dušičky.

Peklo zde zavládne v období od 29. listopadu do 13. prosince. Audience Lucifer přijímá každou celou hodinu, vždy v 13.00, 14.00, 15.00 a 16.00. Vítání jsou všichni, jednotlivci, rodiny s dětmi, ale i školkové, školní či jiné kolektivy, které si mohou dohodnout prohlídku v dopoledních hodinách po domluvě na tel. čísle 774 101 124.

Během celých dvou týdnů budou navíc probíhat na nedalekém chomutovském náměstí vánoční trhy a související doprovodné akce. Cena za upsání se ďáblu činí 30 Kč pro děti a pro dospělé 50 Kč; pedagogický doprovod má vstup zdarma.

Prohlídka slibuje pobavení i ponaučení jak pro malé, tak i pro velké, proto neváhejte a přijďte si zpříjemnit předvánoční dobu v pohádkovém stylu a užít si trochu čertovské pohody a škádlení, čerti se na Vás již těší!

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru