Teplice - Chcete si zabruslit pod širým nebem, i když venku to na zimu ještě nevypadá? Brusle můžete nazout před  obchodním centrem Olympia Teplice. Vyrostla tam Olympia Ice Aréna.

Olympia Ice Aréna

Před Olympií se už bruslí! Otevírací doba, ceny a další info zde: http://goo.gl/5aCsa6

Posted by E-Teplicko on 17. listopad 2015

Kluziště je otevřené každý den od 9 do 21 hodin. Olympia Ice Aréna je ozvučená a osvětlená. Časy veřejného bruslení najdete na www.olympiateplice.cz nebo na Facebooku centra. Dopolední čas je přednostně nabízený zdarma školám, pro které je nutná předchozí rezervace. Je lepší si ověřit, zda bude na ledové ploše volno.

Běžná cena vstupného na led je 30 Kč. Děti do 5 let a ZTP mají vstup ZDARMA.

Brusle nemusíte mít své. Cena za půjčení jednoho páru je 30 Kč. Pro členy Klubu Olympia je půjčovna zdarma. Brusle se půjčují pod zálohou 500 Kč nebo za občanský průkaz.

Veřejné bruslení před teplickou Olympií. Foto: Oldřich Hájek
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru