OBRAZEM: Kde zabavit vaše děti? V Dětském světě Bublinka v Litvínově se to určitě povede
Dětský svět Bublinka Litvínov.
Výlety

Litvínov – Hledáte místo, kde se děti mohou sklouznout, skočit do balónků, projít si labyrintem nebo se svézt v elektrickém autíčku? A kde si při tom dát kávu a něco na zub? Jedno takové místo funguje v Litvínově.

V litvínovské Bublince v Čapkově ulici, mezi někdejší textilní továrnou a věžovými domy, vše září novotou. Otevřeli zde minulý měsíc. A že se maminkám nejen z Litvínova trefili do noty. „Maminek a rodin s dětmi za námi přišla spousta,“ říká Andrea Jasanská. Pro děti zde funguje vybavená dětská herna, kde si pohrají už prckové od jednoho roku věku. A na nejrůznějších atrakcích se zde zabaví i ti starší. Kluci si jistě oblíbí závodní dráhu s elektrickými auty. Ale rozhodně to není pravidlem, stejně dobře se v autech baví i holky. A možností, jak si prolézt hernu polstrovanými tunely a prolézačkami je tu spousta.



„Když jsme dětský svět chystali, projeli jsme opravdu hodně zábavních center, abychom se inspirovali a vybrali k nám to nejlepší,“ dodává Pavlína Koutová. Do Litvínova se určitě vyplatí zajet i z širšího okolí. Mezi návštěvníky jsou rodinky z Mostu, Teplicka, Chomutovska i Lounska. Příznivá je pro ně cena. Celodenní vstupné přijde na 129 korun. Platí se jen za dítě, rodiče a děti do jednoho roku mají vstup zdarma. Pokud chcete zaskočit na kratší dobu, je zvýhodněné vstupné od 17 do 19 hodin: 65 korun za dítě.

Speciální nabídku mají v Bublince pro školky a školy. Vstup pro ně mají za 30 korun na dítko na hodinu.

Otevřeno je každý den od 9 do 19 hodin. A uspořádat zde můžete třeba narozeninovou oslavu. Jedna taková zde byla během našeho focení.

Autem můžete zaparkovat hned vedle Bublinky, pokud přijedete třeba tramvají z Mostu, ze zastávky u vlakového nádraží je to téměř na dohled.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru