Bedřichov - Největší událost v běhu na lyžích v Česku se již kvapem blíží! Máte doma malého šikovného sportovce? Chcete si po Vánocích vychutnat okouzlující přírodu Jizerských hor, vypotit nasbírané sváteční kalorie a užít si jedinečné okamžiky v podobě tradičního sportovního zážitku? Pak právě pro vás a vaše děti připravili letos organizátoři dětské závody – Mini Jizerskou. Staňte se součástí sportovní historie...

minijizerská21

Mini Jizerská se bude stejně jako celá série s téměř padesátiletou tradicí konat o druhém lednovém pátku (9. 1. 2015) v Bedřichově. Start dětských závodů je plánován na 13:30 dle jednotlivých kategorií, které děti rozdělí na 5 různých tratí. V okolí bedřichovského stadionu tak budou připraveny trasy o délce 300 a 500 m a 1,2 či 3 km. Pro prvních 250 přihlášených malých běžců budou připraveny originální čepice a také zajímavé tričko s tematikou Česko sportuje od Českého olympijského výboru.

„Své ratolesti mohou rodiče přihlašovat pomocí online registrace na webu www.jiz50.cz až do 6. ledna, startovné vyjde na 150 korun. Pokud nebude kapacita závodu plně obsazena, lze pak dítě přihlásit i na místě," zve na závody tiskový mluvčí „padesátky" Tomáš Leixner a dodává, „nejlepší závodníci se mohou těšit na hodnotné ceny a také na zajímavé osobnosti na startu jednotlivých etap."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru