VIDEO: Dory, Nemo, žraloci a ti další. Tip na výlet, který se vaší peněžence líbit nebude
Dory vidíte hned, Nemo se trochu se schovává. Foto: e-deniky.cz
Výlety

Praha - Hledáte tip na výlet do špatného počasí, kde můžete strávit pár chvil, pobavit se a třeba se i něco nového dozvědět? Co takhle zkusit Mořský svět v Praze?

Patnáct let už funguje v Praze soukromá vodní zoo Mořský svět. Sledovat tam můžete 350 druhů živočichů v největších mořských akváriích v Česku. Chlubí se tím, že v Česku nemá konkurenci. Najdete tam desítky malých akvárií s korály, mořskými rybkami, i třeba velkou stotisícilitrovou nádrž se žraloky. Ty v našich zeměpisných šířkách hned tak neuvidíte, a tomu odpovídá i vstupné.

Za dospělého si tam počítají vcelku vysokých 280 korun, děti do 15 let zaplatí o stovku méně, malé děti 70 korun (odkaz na kompletní ceník najdete zde). Máme ale malý tip: Můžete ušetřit asi čtyřicet procent, pokud si vstupenku koupíte do konce září na Slevomatu (odkaz sem, vyberte si tarif, který vám bude nejlépe vyhovovat).

Mořský svět se nachází na kraji pražského Výstaviště, naproti hokejové aréně. U ní také můžete asi nejlépe a nejblíže zaparkovat, počítejte se čtyřiceti korunami na hodinu stání. Otevřeno je do 18, o víkendu do 19 hodin.

Náš verdikt je, že za plné vstupné je to příliš drahá podívaná. Jedno z velkých akvárií s pirátskou lodí navíc prochází proměnou, takže je neúplné. Při nákupu vstupného ve slevě se dá již o návštěvě uvažovat, zvlášť pokud patříte mezi fandy rybiček a akvárek. I tak ale patří prohlídka k těm spíše nákladnějším. Abyste se mohli lépe rozhodnout, zda zoo navštívit, přinášíme video, fotogalerii i interaktivní fotografii, ve které se můžete rozhlédnout.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=02K2Ov_5li0

360° foto

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru